Результати розіграшу Apple Watch і оголошення переможця!

Результати розіграшу Apple Watch і оголошення переможця!

Друзі, ми підводимо підсумки, мабуть, головної акції року, приуроченої до ювілейного 300 000 замовленням! Дарувати вам подарунки, святкуючи разом з вами досягнення чергової межі, стало вже доброю щорічною традицією. Не порушили ми її і на цей раз, вирішивши розіграти оригінальний приз - розумний годинник Apple Watch Series 3.

Методом сліпого жеребкування з безлічі замовлень з номерами від 299 000 до 300 000 ми вибрали одного щасливчика. Ним виявився Сергій Гармашев з Києва з виграшним номером замовлення 299 574! У той же день Сергій приїхав до нас і отримав свій подарунок особисто в руки. Від усього колективу щиро вітаємо Сергія і бажаємо, щоб розумний годинник від Vizitka.com® допомагав йому в розумних рішеннях!

Крім того, заохочувальний приз у вигляді безкоштовного замовлення отримала наша ювілейна 300 000-я замовниця Вікторія Тракалюк!

Вашій увазі пропонуємо відеозапис розіграшу і вручення призу, щоб ви могли переконатися, що все пройшло чесно і неупереджено! До речі, на нашому YouTube каналі ви можете побачити ролики попередніх розіграшів.

Поділитися