Печат на стикери и етикети онлайн

печат на етикети

Как да поръчате онлайн стикери?

Има три варианта на поръчки:

  1. Създайте свой макет в онлайн-редактора - кликнете върху синия бутон. След като изберете желания размер на стикера, преминете към изработката на дизайн. Можете да добавите снимка, лого или всяко изображение, текст и да покажете креативност в подредбата им. Когато етикетът е готов, щракнете върху "Продължи", за да завършите поръчката си.

  2. Ако имате готов макет в необходимия формат, можете направо да го прикачите - кликнете на зеления бутон. След автоматична проверка, системата допуска файла за печат и ако ви показва грешки трябва да коригирате файла. Прочетете изисквания към макета за правилна подготовка на файловете за печат.

  3. Направете дизайн на стикерите и самозалепващите етикети на сайта за дизайнери. След като кликнете върху оранжевото бутон, посочете своите изисквания към макета, качете текста, логото и другите картинки, които желаете да присъстват. В течение на един работен ден дизайнерът ще Ви представи вариант на макета в лентата за коментари и Вие ще можете да го потвърдите или да направите промени. В предложения вариант на дизайнера може да се направят промени, но не повече от 3 пъти.

Проверете състоянието на вашата поръчка онлайн на нашия сайт.

Цени за печат на самозалепващи етикети  

Нашите клиенти знаят къде могат да си поръчат самозалепни етикети с отлично качество на най- добри цени, по най-удобния начин, разберете и Вие! В таблицата можете да намерите цени на етикетите, в зависимост от техния размер и тиража.

ФорматБройЦена Срок за изработване
А3  50 бр. 59,00 лв. 1 работен ден
А4 50 бр. 29,90 лв. 1 работен ден

500 бр. 148,00 лв. 1 работен ден
А5  50 бр. 23,90 лв. 1 работен ден

500 бр. 86,50 лв. 1 работен ден
210х100 мм  100 бр. 25,00 лв. 1 работен ден

1 000 бр. 139,00 лв. 1 работен ден
А6   100 бр. 23,00 лв. 1 работен ден

1000 бр. 109,00 лв. 1 работен ден
100х70 мм   100 бр. 14,90 лв. 1 работен ден

1000 бр. 79,00 лв. 1 работен ден
90х50 мм  100 бр. 11,90 лв. 1 работен ден

1000 бр. 54,90 лв. 1 работен ден

Стикерите и самозалепващите етикети са едни от най-разпространените продукти на печатния пазар, благодарение на широката сфера на приложение и лекотата на използване. Разнообразието от формати, представено от Vizitka.com ще задоволи нуждите на всеки бизнес. Нашите продукти се използват за всяка една цел: маркиране на стоки, за транспортна реклама, реклама на търговски обекти, обозначителни стикери, както и стикери за употреба според нуждите на клиента.

Отпечатването на етикети в онлайн печатница Vizitka.com ще Ви спести време и пари. Нужно е само да оформите вашата поръчка в няколко лесни стъпки по интернет – и ще получите готовите етикети във Вашия град на най-добри цени в България.

Рекламните стикери с ярък дизайн не само ще информират услугите които предлагате, но ще работят за имиджа на Вашата фирма и ще повишат популярността на марката. Те могат да представят информация относно промоции, намаления и нови продукти, но също така гарантират привлекателността на продукта и задържат вниманието на купувача.

Информационните стикери не са толкова популярни, но също имат широко приложение: използват се за да ориентират купувачите в търговските центрове, изпълняват функцията на указатели, използват се за етикетиране на всякакви продукти, за регламентиране правилата за поведение на обществени места и на работното място и други.

Изработка на стикери и самозалепващи етикети

  • удобен и лесен процес за поръчка;
  • онлайн-конструктор/дизайнер/ за създаване на макет;
  • кратки срокове за изпълнение: 1 ден за дигитален печат;
  • добри цени и доставка във всеки град в България.

Печат на стикерите и самозалепващи етикети - технически параметри

Печатница Vizitka.com Ви предлага изработка на стикери в правоъгълни формати: A3, самозалепващи етикети А4, 210 х 100 мм, А5, А6, 100 х 70, 90 х 50 мм, и във всякакви тиражи - от 50, 100, 500 и 1,000 броя. Етикетите се отпечатват върху самозалепваща хартия, гланцови, с плътност 90 / м2. Ние предлагаме дигитален печат на пълноцветни стикери. Отпечатването на рекламни стикери има значително предимство пред конкурентите, защото може да се закрепи там, където обикновената хартия не може.

Цените включват ДДС

Изберете параметрите на фотокнига:
- Формат
- Начин на поръчка
- Брой страници
Калкулатора веднага ще ви покаже цената на Вашата фотокнига.

Цена: