Печат на фирмени бланки

Изготовление

Как да поръчате онлайн бланка?

Два начина да направите поръчка:

  1. Качете Вашия проект за фирмена бланка с помощта на зеления бутон "Качете Вашият макет”. След това изберете желания тираж и качете Вашия макет. Веднага след като качите файла се извършва автоматична проверка за съответствие с изискванията за макет.


  2. Поръчайте пълна разработка на дизайн на фирмени бланки при нашите специалисти. За да поръчате кликнете върху оранжевия бутон и попълнете данните за изисквания към оформлението. Качете всички необходими текстове и графични материали, които искате да видите на фирмените Ви бланки.  Разработка на дизайн е достъпна, само с предплата.

След потвърждаване на дизайна се пристъпва към офомление поръчката. Изберете най-удобният за Вас начин на заплащане и доставка и завършете Вашата поръчка. Информация за всичко относно Вашата поръчка, ще е достъпна в меню „Моите поръчки”, чрез SMS-известие или на електронна поща.

Цена на фирмени бланки

Вижте таблицата ни с цени и условия на печат, и ги сравнете с конкурентите - и ще се убедите, че чрез Vizitka.com отпечатването на фирмени бланки, е евтино, бързо и най-вече качествено!

Тип Цена за комплект Максимален срок за изработване
50 броя 
29 лв. 1 работен ден
100 броя 
49 лв. 1 работен ден
200 броя 
75 лв. 1 работен ден
500 броя 
119 лв. 1 работен ден

Фирмените бланки са в основата на бизнес кореспонденцията.  Чрез тях всички изходящи документи на Вашата фирма ще изглеждат  много по-представително и впечатляващо.  Всяка уважаваща себе си организация трябва да има бланка с логото и координатите за връзка открояваща се на фона на останалата част от необходимите документи.  Професионалният дизайн на фирмени бланки е в състояние да отрази обхвата и сферата на работа на организацията, за да се гарантира нейното признаване и да способства за създаване на положителен имидж на компанията. В дизайна на този вид бланки се залагат специфични фирмени цветове, шрифт и лого, които придават  индивидуален  облик и характер.

Спешен печат на фирмени бланки онлайн:

Ние получаваме поръчки за отпечатване на бланки от различни региони на България. Имаме възможността да доставим поръчка, за няколко дни, на всякъде в България. Уникалната оферта за България включва:

- Печат на фирмени бланки за ЕДИН работен ден;
- Формат на бланки – А4;
- Пълноцветен цифров печат за тираж  от 50 броя;
- Черно-бял печат цифров печат за тираж  от 50 броя;
- Печат на матова хартия с плътност 80гр/м2;
- Най-достъпни цени за печат на фирмени бланки в гр.Варна.

Изберете параметрите на фотокнига:
- Формат
- Начин на поръчка
- Брой страници
Калкулатора веднага ще ви покаже цената на Вашата фотокнига.

Цена: