Покани

Покана

Как да поръчате покани онлайн?

Трябва да изберете един от 2-та метода за X и изберете определен цвят при поръчане!

  1. За да редактирате онлайн някой от готовите шаблони – натиснете синия бутон. Покана със снимка,за рожден ден или сватба - просто изберете формат и попълнете текстовите полета. Редактора ви позволява напълно да променяте дизайна, да променяте текста, фона и др. Ако искате да направите индивидуални покани за всеки гост трябва да попълните основните текстови данни в шаблона, а персоналната информация да предоставите във вид на таблица.

  2. Имате готов дизайн? Ние можем да отпечатаме покани по ваш модел. - Изберете зеления бутон. Изберете формат, тираж и прикачете избрания файл, като сайта директно ще го провери за грешки. Размера и цветовия профил трябва да бъдат съобразени с регламентираните изисквания.

  3. Когато имате нужда от индивидуален дизайн за специални събития, изберете оранжевия бутон. Оригинални покани за сватба със снимка, покани в избран стил или тема на вашето тържество – дизайнерът ще изпълни всяко ваше желание: след натискане на бутона трябва да посочите точно и подробно желанията си в полето за поръчка, да дадете примери, да прикачите снимки или изображения и да посочите предпочитания от вас шрифт. След заплащане на поръчката, дизайнерите ще започнат работа. Когато имат готов макет ще ви изпратят файл, който можете да одобрите или да върнете за корекции и дообработка.

Изберете метод на доставка и плащане. Можете да бъдете сигурни, че независимо от темата на вашето събитие: сватбени покани, покани за рожден ден или др.повод, гостите непременно ще оценят и съхранят спомена за вашето тържество!

Формат Тираж Цена Срок за изработване
Картичка/Покана А6 10 бр. 7,90 лв. 1 работен ден

50 бр. 17,00 лв. 1 работен ден
Евро (200х210), един биг 10 бр. 23,50 лв. 1 работен ден

50 бр. 99,50 лв. 1 работен ден

Покана - първият и основен щрих в организацията на всяко мероприятие: сватби, годишнини, рождени дни, официални приеми и много други. Поканите са един вид визитна картичка на тържеството, красиво съобщаваща повода, мястото наричайки празник картон красива информиране повод, място, дата; покаже вашата загриженост за всеки гост, създавайки очакване на празника. Затова покана да купуват онлайн в стила на предстоящото събитие, поръчате покани с индивидуален дизайн - така се грижи за важно събитие в живота си или живота на близките си правилно.

Изработка на покани - 7 причини да изберате Vizitka.com:

  • предлагаме Ви възможност да поръчате покани онлайн лесно и бързо, без да се налага да излизате от вкъщи и да ги получите във всеки град в България;
  • възможност за персонализиран номер и индивидуален текст на всяка покана в тиража;
  • изразете своята креативност в изготвянето напокани и създайте свой уникален дизайн;
  • готови шаблони за различни събития: за дизайна можете да прикачвате снимки, или всякакви изображения от интернет, а за текста можете да избирате различни шрифтове;
  • голямо разнобразие от дизайнерски хартии;
  • печатане на покани в тиражи от 10 броя – дори и за събития с малък брой гости могат да се направят специални покани: покани за детски рожден, сватбени покани, покани за годишнина или за корпоративни празници.

Покана за печат: формат, тиражи и срокове

Можете да поръчате всякакви количества покани, комплекти от по 10 или 50 броя във формат А6 (150х100) без бига или (200х210) с бига в средата, вертикално или хоризонтално.

Цифров пълноцветен печат и от двете страни , срок - 1 работен ден и възможност за индивидуален текст на всяка покана. По подразбиране всички покани се отпечатват на матова хартия 350 гр / м.,а при поръчка можете да избирате друг вид хартия.

Цените включват ДДС

Изберете параметрите на фотокнига:
- Формат
- Начин на поръчка
- Брой страници
Калкулатора веднага ще ви покаже цената на Вашата фотокнига.

Цена: