Табели

Табели

Как да поръчам информационна табела?

Предлагаме два варианта за поръчка на пвц табела.

  1. Направете адресна табела по шаблон. Натиснете зеления бутон и изберете шаблон с подходящи за вас размер и дизайн. Попълнете нужната информация, като можете да променяте цвета, фона и шрифта на текста. Натиснете „Продължи“, оформете вашата поръчка и изберете начин за плащане и доставка.

  2. Поръчайте табела с индивидуален дизайн съобразен с вашите изисквания в рамките на размера на изделието. За тази цел натиснете оранжевия бутон. Опишете предназначението, информацията и особеностите по дизайна на табелата. След като заплатите дизайнера ще ви предостави готов вариант за одобрение. Можете да поискате редактиране или да потвърдите дизайна за печат.

Цени за изработка на пвц табели

Запознайте се с цените ни за печат на пвц табели. Ще останете приятно изненадани от нашите цени. Ние предлагаме най-доброто, което можете да получите в България. Най-важно за нас е качеството!

Размер Цена Срокът за изготвяне
Табела 300x100 мм +монтажно тиксо
9,90 лв. 3 работни дни
Табела 130x600 мм
15,00 лв. 3 работни дни
Табела 180х600 мм 18,00 лв. 3 работни дни
Табела 300х230 мм 13,90 лв. 3 работни дни
Табела  510x110 мм +монтажно тиксо
15,00 лв. 3 работни дни

Информационните и указателните табели и знаци ни помагат правилно се ориентираме в пространството, и определят правила за поведение. Пластмасовите табели се използват за вътрешна и външна употреба. Навигатори във формата на табелки с надписи, монтирани на стени, офисни врати, фасади на сгради, ще Ви помогнат да намерите това, което очаквате. Табелите с указание за работното време ще запознаят клиентите с работния режим. Табели с предупредителни знаци: "Пушенето забранено", "Не хвърляйте боклука", евакуационни табели и други, позволяват да се контролира поведението на посетителите и отговарят за сигурността им.

В качеството на необичаен подарък са популярни табелки за коли и детски колички – в онлайн редактора на сайта или с помощта на нашите дизайнери, можете да въплатите всяка идея.

Изработване на табели

В нашата печатница можете лесно да си поръчате изработка на табела с всякакъв надпис и изображения през интернет. Това може да бъде информационна табела : "Зло куче", "обектът е под видеонаблюдение" или табела за входна врата. Ние гарантираме изработване на табелите в рамките на 2 работни дни и доставяме във всеки град в България.

Технически характеристики

Ние изработваме информационни и указателни табели по поръчка в правоъгълни размери от 130 х 600 мм, 300х230мм, 510х110мм, 300х100мм в тираж от един брой.

Вие избирате как да изглежда PVC табелата, като можете да променяте цвета, шрифта на текста и да добавяте снимки. Пластмасовите табели са един универсален и икономичен вариант, който ще издържи на всякакви метеорологични условия и е с отлична производителност. Табелки 51х10см (номера за коли и детски колички) и 30х10 см (за врати) се доставят с включена двойнолепяща монтажна лента.

Изберете параметрите на фотокнига:
- Формат
- Начин на поръчка
- Брой страници
Калкулатора веднага ще ви покаже цената на Вашата фотокнига.

Цена: