Визитки в България

Направете поръчка

Вземете визитки във вашия град

110 визитки/12,90 лв.

1000 визитки/59 лв.

feedback
Мнения за обслужването
04.03.2014
Емилова, Адриана

Здравейте,
Радвам се, че Ви открих! Не мислех, че мога сама да си направя визитка, но статиите са много достъпни и подробни, а сайтът лесен и удобен за работа. Получих чудесни визитки и въпреки голямото разстоянието бяха при мен още на следващия ден :) а прди съм си ги поръчвала в моя град и се е случвало да чакам повече от седмица и на много по-висока цена!

11.01.2017
Камелия Гюлева

Благодаря! Поръчах от безплатните визитки и много ми хареса качеството и бързината на изработка! Определено ще поръчам и други неща от вас!

Всички мнения →
Последни новини
 • Печатната база на vizitka.com се мести на нов адрес
  02.01.2018

  Уважаеми клиенти! Печатната база на vizitka.com се мести на нов адрес: ул. Ян Хунияди 6 (на гърба на Изчислителен център, в двора на Сортови семена). Поради тази причина поръчки, приети в периода от 2 до 5.01.2018 г., ще се издават не по - рано от 9-10. 01.2018 г.

 • Новогодишни картички за 2018г
  23.11.2017

  Мислите ли си, че новогодишните картички са старомодна традиция? Не трябва! Най-обикновеният начин да изразите своята благодарност за сътрудничеството, за успешните съвместни проекти и да отбележите перспективите за новата година е чрез новогодишна картичка с пожелания към бизнес партньорите! Използвайте този елегантен подход, които позволява да поддържате връзка буквално с всички. Оценете и използвайте безплатно дизайна на новогодишните картички от последната ни колекция шаблони, които са разработени от нашите дизайнери специално за 2018г.

 • Печат на джобни календарчета за 2018г по готов шаблон
  31.10.2017

  Печат на джобни календарчета  за 2018г по готови безплатни шаблони с интересни дизайни предлага Vizitka.com. Ако предлагате услуги, рекламирате нова търговска марка на пазара, продавате стоки – можете лесно да намерите подходящия шаблон за Вашето календарче за 2018г. сред стотиците дизайни, които са създадени от професионалисти, спрямо потребностите на различните бизнеси.

Всички новини →

Изберете параметрите на фотокнига:
- Формат
- Начин на поръчка
- Брой страници
Калкулатора веднага ще ви покаже цената на Вашата фотокнига.

Цена: